Prodej činžovního domu, Bohumín, Štefánikova, 290 m2 (ID: 1220039)

Štefánikova, Bohumín

10 400 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 49 563 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaŠtefánikova, Bohumín
ID00313
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná290 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha290 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Bohumíně

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný činžovní dům s možností bydlení, kanceláři, obchodních prostor, s celkovou plochou 290m2, a navíc prozatím nevyužitým půdním prostorem o velikost cca 160m2, kde je možné vybudování kancelářských prostor, bytů, apod. Nemovitost se skládá z přízemí, které je možné využívat ke komerčním účelům, kde část je momentálně pronajata, (není vidět ani na přiloženém půdorysu spodního patra). V prvním patře je byt o velikosti 5+kk s velikostí 133m2 a v posledním patře již zmíněná půda.

Celkově je stavba po kompletní rekonstrukci, která probíhala v průběhu posledních let. Prvně se měnili okna za plastové a to postupně po patrech, dále se měnila střešní krytina za pozinkovaný plech a s tím i část krovů. Poté se dům zateploval, natahovaly se speciální omyvatelné omítky. Zevnitř je dům také opraven. Byly dělány nové podlahy, omítky, rozvody elektřiny, vody a plynu, modernizované schodiště, sádrokartovové stropy, které jsou místy obloženy dřevem. Jako poslední se v bytě dělala koupelna. Dále jsou v domě dva komíny, kdy jeden je nepoužívaný a druhý je pro vývod plynového kotle. Celkově má stavba 3 toalety a další 3 malé koupelny.

Celá stavba je napojena na inženýrské sítě, jako je elektřina, plyn (zajišťuje vytápění pomocí nového kondenzačního kotle zn. Vailant + 130 l zásobník s prodlouženou záruční dobou) a obecní kanalizaci. Dále je stavba celopodsklepena, s možností vybudování vinného sklepa, nebo sklepních kójí. K domu náleží i pozemek, kde je umístěno suché stání a posezení. Příjezd do dvorku je přes soukromé a obecní pozemky.

Celkové umístění nemovitosti je v centru obce, což nabízí možnost jak komerčního využití, tak rozšíření bydlení, nebo sídla firmy, apod. Financování Vám pomůžeme vyřešit. Neváhejte si domluvit prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Bohumíně.