Pronájem bytu 2+kk, Praha - Nové Město, Hlavova, 67 m2

Hlavova, Praha, Nové Město

34 000 Kč
/za měsíc
+ provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHlavova, Praha, Nové Město
IDS2537
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná67 m2
Patro5.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti101 kWh/m2 za rok
Balkon
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

ID zakázky: S2537.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zařízeny prostorný luxusní byt 2+kk o celkové rozloze 67m2. Jednotka se nachází ve 5. podlaží v novostavbě v centru Prahy - Nové Město, Hlavova.

Byt sestává z moderně funkčního obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyňskou linkou (včetně myčky, lednice a drobností jako nádobí, příbory, kávovar atd.), který je vhodně umístěn v rohu apartmánu, dále ložnice,moderní prostorné koupelny se sprchovým koutem, pračkou a sušičkou a předsíně s úložnými prostory. Interiér obývacího pokoje je zařízen designovým nábytkem, pohodlnou sedací soupravou, televizí se satelitem a sklopnou postelí. Ložnice je vybavená pohodlnou postelí s komfortními anatomickými matracemi, televizi a komodou.

Byt se nachází v uzavřeném soukromém rezidenčním komplexu, v žádané lokalitě Prahy 2, pár zastávek od centra a hlavních pražských historických památek, přímo naproti Vyšehradu, tramvajová zastávka přímo před rezidencí. Supermarket i restaurace v areálu.K dispozici denní recepce (příjem a výdej zásilek, možnost objednání úklidu a další služby) a 24/7 pohotovostní technická služba.

Nájem: 34.000,-Kč + poplatky 8.000,-Kč vč. elektřiny, internetu a TV.

K dispozici ihned.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 2.