Prodej rodinného domu, Kladno - Kročehlavy, Mošnova, 160 m2

Mošnova, Kladno, Kročehlavy

6 990 000 Kč
/za nemovitost
Kupní cena vč. právního servisu a provize RK.
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMošnova, Kladno, Kročehlavy
ID864636
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti435 m2

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v žádané a klidné části Kročehlav. Tato nemovitost se rozprostírá na 435m² pozemku a nabízí v přízemí domu užitnou plochu 160m². Na hranici pozemku dále stojí garáž a chlívky. Dispozice 5+1 v přízemí domu, nad celou plochou je k dispozici půdní prostor. Po jeho rekonstrukci může vzniknout další prostorné, obytné podlaží. Zahrada nabízí naprosté soukromí, slepá ulice.
Konstrukce domu je smíšená (kámen, cihla). Technický stav je vhodný k modernizaci dle představ budoucího majitele. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, plyn a el., užitná voda z kopané studny. Díky své poloze v klidné části obce Kročehlavy nabízí dům ideální místo pro rodinný život, soukromí a odpočinek od městského ruchu. Tato unikátní nabídka je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení s dobrou dostupností do centra. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kladně.