Pronájem bytu 3+1, Praha - Smíchov, Janáčkovo nábřeží, 83 m2 (ID: 1218640)

Janáčkovo nábřeží, Praha, Smíchov

40 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJanáčkovo nábřeží, Praha, Smíchov
IDV3467
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná83 m2
Patro4.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Evidenční číslo / ID zakázky: V3467

**Neplatíte provize**

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 3+1 v italském stylu s výhledem na řeku Vltavu, který je umístěn ve 3. patře cihlového domu s výtahem v ul. Janáčkovo nábřeží Praha 5 - Smíchov.

Být o celkové ploše 83m2 je plně zařízen a připraven k nastěhování. Kuchyň je vybavená moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči včetně myčky nádobí. V krásném a dobře osvětleném obývacím pokoji se třemi okny se nachází stůl se židlemi a sedací souprava. Z pokoje je krásný výhled na Karlův most, Tančící dům, Vltavu a Národní divadlo. V první ložnici je manželská postel a velká šatní skříň. Ve druhé se nachází postel s nočními skříňkami. K dispozici jsou také hned 2 koupelny, jedna s vanou, umyvadlem, toaletou a bidetem, druhá se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a bidetem.

Výborná poloha jen par kroku od Vltavy kombinuje dopravní dostupnost s vynikajícími rekreačními možnostmi. V okolí je mnoho kaváren, klubů a restaurací, několik menších obchodů a večerek, pro větší nákupy je nejblíže nákupní centrum Nový Smíchov. Zároveň jste rychle napojení na systém vnitřního dopravního okruhu Prahy a svižně se dostanete na všechny hlavní trasy.

**Neplatíte provize**
Měsíční nájemné: 40.000,-Kč + 1.500 poplatky + energie.
Byt je volný a připravený k nastěhování ihned. Malé domácí mazlíčky jsou vítány.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!