Prodej obchodního prostoru, Pavlov, Česká, 483 m2 (ID: 1218157)

Česká, Pavlov

10 900 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu.
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaČeská, Pavlov
ID3314672144
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná483 m2
Typ objektuPatrový

Origo partneři v Pavlově

Popis

Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost situovanou v srdci vinařské oblasti Moravy v malebné vesničce Pavlov. Jedná se o Galerii Venuše, která se nachází na památkově chráněné ulici Česká, přímo pod zříceninou hradu Děvičky. Tato lokalita je vyhledávaným centrem vinařské turistiky, které přitahuje návštěvníky svou jedinečnou atmosférou a bohatou historií. Nemovitost je výjimečná svým velmi vkusným interiérem a moderním vinným barem, kde se pravidelně konají výstavy umělců. Stavba získala v roce 2015 ocenění v rámci Ceny architektury – Stavba Jihomoravského kraje. Nabízí možnost využití pro různé komerční aktivity, ať už jako galerie, vinárna, kavárna nebo restaurace. Velkou výhodou je výborná dostupnost a možnosti parkování v blízkosti.
Objekt se skládá z vinotéky a baru, kde je kapacita 50-60 osob, kuchyně na přípravu studených pokrmů a kanceláře. Součástí prodeje bude i vybavení ( chladící boxy, myčka na nádobí ). Na vinotéku navazuje v podzemní části menší sklepní prostor pro 30 osob a větší průchozí až pro 80 osob. K dispozici je technická místnost a oddělené toalety. Před objektem je možné využít pro návštěvníky venkovní posezení. Měsíční zálohy na energie a služby cca 14000,- Kč. Cena je stanovena bez odměny realitní kanceláře.

V případě zájmu o prohlídku a další informace nás můžete kdykoli kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Pavlově (okr. Břeclav).