Prodej bytu 4+1, Valtice, Růžová, 156 m2 (ID: 1218138)

Růžová, Valtice

7 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 649 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRůžová, Valtice
ID3314672217
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná178 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha156 m2
Garáž

Origo partneři v Valticích

Popis

Prostorný byt 4+1 s garáží nabízíme k prodeji ve Valticích.

Velkometrážní byt s podlahovou plochou celkem 156m2 se skládá ze vstupní haly, obývacího pokoje propojeného s kuchyní, dvou pokojů, pracovny, koupelny, wc, šatny a technické místnosti.

Vytápění zajištěno vlastním plynovým kotlem, v letních měsících byt spolehlivě zchladí klimatizace.

Jedná se o podkrovní byt, nad kterým je půdní prostor. Tento rok proběhne zateplení obálky domu a půdy (stropů bytu). Bytový dům má novou střechu, v bytě jsou v pokojích nová střešní okna.

K bytu dále náleží garáž o výměře 18m2, s připojením elektřiny, novými automatickými vraty, v uzavřeném dvorním traktu.

Tento byt je vhodnou alternativou bydlení v rodinném domě. Velkorysý prostor pro život, minimální starosti s údržbou.

Komentář majitele bytu : „Byt jsem koupil před sedmi lety. Líbila se mi jeho prostornost pro rodinné bydlení s dětmi. Poloha u náměstí, naproti školy, s vlastní garáží ve dvoře, to jsou velké přednosti bytu. Přitom velice klidné bydlení a pohodoví sousedé.“

V galerii si můžete projít celý byt virtuálně. Neváhejte si však sjednat osobní prohlídku, kde zažijete vlastní pocity z tohoto nevšedního bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Valticích.