Pronájem bytu 4+1, Brno, Blatnická, 89 m2 (ID: 1218131)

Blatnická, Brno

27 900 Kč
/za měsíc
+ kauce, provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBlatnická, Brno
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná89 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

Dobrý den, ráda bych Vám touto formou představila nemovitost k pronájmu - bytovou jednotku o dispozici 4+1 s celkovou velikostí 89 m², v lokaci Brno - Židenice/Vinohrady.

Byt je ideální k okamžitému a klidnému bydlení.


Zásadní výhody bytové jednotky:

- bytová jednotka je nově po rekonstrukci, můžete být prvním nájemcem v kompletně zrekonstruovaném bytu s dokončením v 01/2024,

- bytová jednotka má neprůchozí pokoje,

- nízké náklady na energie,

- klidná lokalita s dobrou občanskou vybaveností.



Byt najdeme v 1. patře revitalizovaného panelového domu. Jak je již zmíněno bytová jednotka prošla kompletní rekonstrukcí - rozvody, elektřina, podlahy, dveře, dále nová koupelna, sociální zařízení, kuchyňská linka.


Úpravy probíhaly v roce 2023 a ukončeny v 01/2024.

Jak jsou v bytové jednotce rozmístěny dispozičně pokoje je patrné z plánku mezi fotodokumentací. Aktuálně je jednotka částečně vybavena, nicméně je možné pronajímat zcela vyklizenou, případně se domluvit na dalším doplnění vybavení - vše je po domluvě. Dále je z plánku jasná výhoda, a to že pokoje jsou neprůchozí.

Po vstupu do bytu se nacházíme v předsíni, chodbě (13,5 m²), kde se skýtá možnost pro dostatečný úložný prostor. Podlaha je zde plovoucí.
Z chodby vedou cesty do všech ostatních pokojů. Kam nás zavedou?

Obývací pokoj (21,5 m²)
Samotný obývací pokoj je nyní vybaven rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem a televizním stolkem s televizí. Taktéž zde je plouvoucí podlaha. Z tohoto prostoru se dostaneme na lodžii o velikosti cca 4,8 m².

Kuchyně (12 m²)
Kuchyně propojuje chodbu a obývací pokoj. V kuchyni najdeme veškeré vybavení - sporák, myčku, troubu, lednici, digestoř. Pro uskladnění je zde dostatek prostoru a to vč. potravinového regálu. Kuchyně disponuje i rozkládacím jídelním stolem a čtyřmi židlemi. Na podlaze je položena dlažba.

Ložnice (12m²)
Tato místnost kompletně prádzná nyní, opět s plovoucí podlahou.

Ložnice (12m²)
Tato místnost nyní vybavena pohovkou, opět s plovoucí podlahou.

Ložnice (8m²)
V této ložnici najdeme postel a noční stolek, samozřejmě opět místnost s plovoucí podlahou.


Posledními místnostmi této bytové jednotky je koupelna (2,5 m²) a sociální zařízení (1 m²). Koupelna má nový prostorný sprchový kout, novou sanitu a pračku. Byla zde  /v obou místnostech/ položena velkoformátová dlažba. Sociální zařízení disponuje poté i menším umyvadlem.

K bytu náleží v rámci příslušenství sklep (cca 2 m²).


Byt je volný ihned/po dohodě.
Náklady na bytovou jednotku činí 3.000,- Kč, elektřinu si nájemce přepisuje na sebe.

Pro zájemce o světové strany uvádíme, že bytová jednotka je situována na jih a sever.


Děkujeme, že respektujete naše soukromí a ohledně informací, technických standardů či termínu prohlídek nás kontaktujete pouze v pracovní dny v době od 9:00 do 18:00. Mimo pracovní dobu pro své dotazy a termíny prohlídky, prosím, využívejte e-mailovou adresu. Nepřijaté hovory budu vyřízeny v nejbližším pracovním dnu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+1 v Brně.