Prodej rodinného domu, Brno, Kociánka, 227 m2 (ID: 1218127)

Kociánka, Brno

26 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 128 197 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKociánka, Brno
ID3314672216
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná227 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1502 m2
Garáž

Origo partneři v Brně

Popis

Představujeme nabídku rodinného domu 4+kk, který se pyšní nejen nadstandardní kvalitou stavby, ale i strategickým umístěním v klidné části Brna-Králova Pole na ulici Kociánka. S pozemkem o rozloze 1.502 m2, zahrnujícím rozlehlou a pečlivě udržovanou zahradu 1.359 m2, se tento domov stává pravou oázou klidu pro vaši rodinu, to vše je doplněné možností parkování v prostorné garáži a na přilehlém pozemku.

Díky své poloze domu, která zaručuje dostatek soukromí a zároveň výbornou dostupnost do centra města, je tato nemovitost ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s rychlým spojením do městského ruchu. Velký důraz byl kladen na kvalitu použitých materiálů a na to, aby dům působil světlým a přívětivým dojmem. Pro vytápění a ohřev teplé vody je využíváno tepelné čerpadlo značky IVT, což značně snižuje náklady na bydlení.

Interiér domu je promyšleně rozvržený s neprůchozími místnostmi, nabízející v přízemí velkorysý obývací pokoj s přímým vstupem na terasu, kuchyň s jídelním koutem, technickou místnost a samostatné WC. První patro pak tvoří ložnice, dva prostorné pokoje, velká šatna a koupelna s vanou i sprchovým koutem.

Okolí domu je bohaté na zeleň a nabízí řadu možností pro relaxaci a aktivní odpočinek v přírodě. Tato nemovitost je tak ideálním řešením pro náročné klienty, kteří hledají spojení moderního bydlení s poklidným prostředím. Pokud si přejete žít v domově, který kombinuje komfort a praktičnost, neváhejte mě kontaktovat pro další informace a možnost prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.