Prodej rodinného domu, Brno - Líšeň, Střelnice, 146 m2

Střelnice, Brno, Líšeň

6 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 024 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStřelnice, Brno, Líšeň
ID31123
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná146 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy90 m2
Podlahová plocha146 m2
Plocha nemovitosti315 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa
Parkování

Origo partneři v Brně

Popis

Exkluzivní nabídka: Rodinný dům 2+1 s potenciálem pro vaše sny
Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem rodinného domu s dispozicí 2+1, který se nachází v klidné a přátelské lokalitě, jež je jako stvořená pro pohodový rodinný život. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají nemovitost s potenciálem pro vlastní rekonstrukci a přizpůsobení dle osobních představ a potřeb.

Popis nemovitosti
Dům nabízí užitnou plochu, která je rozdělena na ložnici, obývací pokoj, kuchyň, koupelnu s WC. Interiér domu je připraven na kompletní rekonstrukci, což vám dává jedinečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle vašich představ. Ať už sníte o moderním otevřeném prostoru nebo preferujete tradiční rozložení, tento dům je ideálním plátnem pro realizaci vašich nápadů.

Zahrada a garáž
K domu náleží také zahrada, která poskytuje dostatek místa pro relaxaci, pěstování zeleniny nebo hraní s dětmi. Zahrada je ideálním místem pro letní grilování s přáteli nebo klidné odpoledne s knihou v ruce. Součástí nemovitosti je i garáž, která nabízí bezpečné parkování pro váš automobil nebo může sloužit jako dílna pro vaše hobby.

Lokalita
Dům se nachází v klidné části města s výbornou dostupností do centra. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost - školy, školky, obchody, lékaře i příjemné kavárny a restaurace. Pro milovníky přírody a sportu je v okolí mnoho cyklostezek a turistických tras. Tato lokalita nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s možností aktivního odpočinku a zábavy.

Shrnutí
Dispozice: 2+1
Stav: Před rekonstrukcí
Zahrada: Ano
Garáž: Ano
Lokalita: Klidná část města s výbornou dostupností
Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle vašich přání. Tento rodinný dům nabízí nejen pohodlné bydlení, ale i skvělou investiční příležitost díky svému potenciálu pro rekonstrukci a zvýšení hodnoty. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku této nemovitosti, která může být brzy vaším novým domovem. Ev. číslo: 31123.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.