Prodej bytu 3+1, Česká Ves, Makarenkova, 64 m2

Makarenkova, Česká Ves

2 550 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právních služeb, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 12 153 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMakarenkova, Česká Ves
ID00520
StavbaDřevěná
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná64 m2
Patro2.
VybavenoČástečně
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v České Vsi

Popis

Hledáte prostorný byt po kompletní rekonstrukci s krásným výhledem do okolní krajiny? Slunný a útulný byt 3+1 na ulici Makarenkova v obci Česká Ves nabízí možnost příjemného, moderního a komfortního bydlení se zajímavým okolím. Bytová jednotka s podlahovou plochou 64 m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží bytového domu typu „Okál“, je po velice zdařilé rekonstrukci a připravena k okamžitému nastěhování.
Dispozice bytu je vyřešena prakticky a účelně, avšak dodává pocit útulnosti a pozitivní atmosféry bydlení. Ihned po vstupu do bytu se ocitneme v chodbě, která spojuje všechny místnosti v bytě. Na pravé straně se nachází moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Na chodbu navazuje velkoryse řešený obývací pokoj s výstupem na balkon, který nabízí výhled do okolní krajiny plné zeleně.
Z obývacího pokoje se vchází do kuchyně s vestavnými spotřebiči a jídelním stolem. Z chodby se dále vstupuje do dvou samostatných pokojů s výhledem na okolní lesy. Byt je po kompletní rekonstrukci, podlahy v bytě jsou kombinací vinylu a dlažby. To vše podtrhuje atmosféru moderního a zdravého bydlení. Bezproblémové parkovaní hned u domu.
Součástí bytu je také sklepní kóje, kam se pohodlně vejdou jízdní kola, lyže či jiné sportovní vybavení. Tento byt představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají opravdu klidné a komfortní rodinné bydlení s výbornou dostupností centra města Jeseník. Nemovitost je vhodná jak k trvalému, tak i k rekreačnímu užívání. Ideální jako výchozí bod pro lyžování na okolních sjezdovkách, cykloturistiku či objevování krás hor. Najdeme zde Ski Areál Miroslav, Petříkov, nebo největší lyžařské středisko na Moravě - Ski areál Ramzová. Nesmíme zapomenout na nedaleké Priessnitzovy léčebné lázně, které leží uprostřed nedotčené přírody Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku. Vzhledem k velkému zájmu o turistiku a tuzemskou rekreaci může být koupě tohoto bytu také ideální investicí.
Obec Česká Ves leží v severním podhůří pohoří Hrubý Jeseník, v údolí řeky Bělé. V okolí bytu se nachází kompletní občanská vybavenost. Základní a mateřská škola je vzdálená pouze 4 min. chůze od domu. Energetický štítek nebyl dodán - třída G. Doporučujeme prohlídku. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti. Pro více informací a prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v České Vsi.