Prodej rodinného domu, Kostelany - Újezdsko, 103 m2

Kostelany, Újezdsko

1 221 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 5 819 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKostelany, Újezdsko
ID57688
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná103 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuRohový
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti103 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kostelanech

Popis

Na prodej nabízíme patrový rodinný dům v malebné části obce Kostelany, známé jako Újezdsko. Tento dům o užitné ploše 103 m2 je vhodný pro ty, kteří si přejí upravit prostor podle svých představ a vytvořit si ideální domov.

Obytné podlaží domu má dispozici 5+1 a vyniká svou prostorností. Kromě toho nabízí také velké podkroví, které lze využít dle vlastních potřeb.

K domu patří rozlehlá zahrada o užité ploše 432 m2, což poskytuje novým majitelům možnost vytvoření krásné venkovní oázy nebo zahrady podle vlastních představ.

Lokalita Újezdsko nabízí klidné a příjemné bydlení v blízkosti města Kroměříž, kam se autem dostanete za pouhých 20 minut. Tato lokalita je obklopena krásnou přírodou a lesy, což z ní činí ideální místo pro milovníky venkovského života. Dům v Újezdsku je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení a snadné dostupnosti městských služeb.

Nabízíme Vám možnost vytvořit si vlastní útočiště v srdci přírody a tímto domem začít novou kapitolu Vašeho života.
Cena je uvedena včetně provize RK.
Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kostelanech.