Prodej rodinného domu, Kralice na Hané, 160 m2

Kralice na Hané

3 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKralice na Hané
ID21326
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná160 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy362 m2
Plocha nemovitosti1060 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
VodaDálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Origo partneři v Kralicích na Hané

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Kralice na Hané, okres Prostějov. Tento cihlový řadový dům se nachází na klidném místě a nabízí prostorné a pohodlné bydlení.

Dům disponuje celkem 3 pokoji a je přízemní. Jeho stav je velmi dobrý, takže noví majitelé nemusí řešit žádné větší investice do rekonstrukce. Zastavěná plocha domu činí 362 m² a celková plocha parcely je 1060 m².

Co se týče vybavení nemovitosti, zde není žádné specifické vybavení zahrnuto v prodeji. Odpad je zajištěn pomocí kanalizace a jímky. Přívod vody je zajištěn jak dálkovým vodovodem, tak i studnou. Přítomnost plynovodu umožňuje přívod plynu do domu.

Tato nemovitost je ideální pro rodiny, které hledají klidný domov s dostatkem prostoru jak uvnitř, tak venku na zahradě. Dům je vhodný jak pro trvalé bydlení, tak i jako rekreační objekt.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši zprávu a rádi Vám poskytneme další informace či domluvíme termín prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kralicích na Hané.