Prodej pozemku pro bydlení, Brod nad Dyjí, 1014 m2

Brod nad Dyjí

Cena na vyžádání

včetně provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBrod nad Dyjí
Plocha nemovitosti1014 m2

Origo partneři v Brodu nad Dyjí

Popis

V blízkosti Novomlýnských nádrží, v samém centru obce, vhodný k výstavbě apartmánů i rodinného domu. Představujeme vám pozemek, který zaujme ty, kteří chtějí bydlet na jižní Moravě, i ty, kteří tu chtějí podnikat.

Ať už rodinný dům, kde můžete trávit nerušené chvíle s nejbližšími, nebo apartmány, kde můžete ubytovat turisty, kteří celoročně přijíždějí za krásami jižní Moravy, anebo dokonce kombinace obojího. Stavební pozemek o výměře přes 1 000 m² dává prostor všem vašim plánům.

Nachází se v obci Brod nad Dyjí, která leží hned vedle vodní nádrže Nové Mlýny, navíc jen 5 minut od Pasohlávek, které nabízejí vyhledávaný akvapark a v budoucnu také lázeňský komplex.

Pozemek je rovinatý, sousedí s obecní komunikací, má přivedené sítě a je nachystaný na stavbu.

Pozemek se prodává jako společnost (s.r.o.), která vlastní nejen pozemek, ale také studii vyhotovenou k výstavbě penzionu. Studii ani výstavbu apartmánů není nutné realizovat, využít ji můžete i pro stavbu rodinného domu.

Chcete-li se na pozemek přijet podívat, zavolejte nám a domluvte si prohlídku. Rádi se vám budeme věnovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brodu nad Dyjí.