Prodej rodinného domu, Děčín - Děčín IV-Podmokly, Bělská, 150 m2

Bělská, Děčín IV-Podmokly

5 150 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 24 543 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBělská, Děčín IV-Podmokly
ID1056/1839
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy71 m2
Podlahová plocha150 m2
Plocha nemovitosti1030 m2
Plocha zahrady959 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadSeptik
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod, Studna
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Zprostředkujeme vám prodej domu v Děčíně u lesa s krásnou zahradou 1030 m2.
Kouzlo děčínské čtvrti Škrabky je v její poloze 5 minut autem od centra Děčína a přitom uprostřed smíšených lesů na Červeném vrchu (Žlíbek, k.ú. Děčín Podmokly). Pěšky se dá do centra města seběhnout buď po silnici z Červeného vrchu nebo to vzít procházkou přes les.
Dům stojí z jedné strany na kraji lesa, z druhé strany začíná zástavba rodinných domů a vil odcloněných živým plotem, takže je tu úplné soukromí a zároveň to není samota. Zahrada je členitá, s vlastní pískovcovou studánkou, je plná vzrostlých stromů a kvetoucích keřů, na jaře tu voní rododendrony a borovice a i v parném létě je na ní spousta stínu. Vjezd do zahrady je možný dvěma bránami, parkování i přistup pro těžkou techniku bez problému.
Dům má dvě místnosti v přízemí a dvě v patře, koupelna a záchod jsou umístěny na chodbě. Většina oken je orientována k lesu, pod střechou je malá půda. Dům je připraven k rekonstrukci.

K domu majitelé přenechají i citlivě zpracovaný architektonický návrh na přestavbu, dostavbu další místnosti v přízemí a zelené sedlové střechy se zvýšením půdního prostoru, a to včetně stavebního projektu a platného stavebního povolení (ještě dle starých podmínek).

Veškeré sítě (voda, elektřina a kanalizace) jsou připojeny a funkční, plyn vede cca 50 m od pozemku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Děčíně.