Pronájem bytu 2+kk, Praha - Stodůlky, Běhounkova, 46 m2

Běhounkova, Praha

20 800 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBěhounkova, Praha
ID11149
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná46 m2
Patro7. z 9
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Výtah

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu velice pěkné, slunné a téměř nezařízené 2+kk (46 m2) v 6. patře s výtahem v pražských Stodůlkách nedaleko metra Nové Butovice.
V bytě s krásným výhledem do vnitrobloku, který je ihned k nastěhování, byla právě dokončena totální rekonstrukce. Zcela nová je plně vybavená kuchyňská linka s veškerými spotřebiči včetně myčky nádobí a indukčního vařiče.
Z chodby se vchází do předsíně s půdorysem ve tvaru L, první dveře zleva vedou na toaletu a druhé do koupelny s vanou. Novotou se třpytí veškeré sanitární vybavení s obkladačkami i velkoformátovou dlažba na podlaze.
Přímo naproti vchodovým dveřím je ložnice (cca 14 m2) a vedle ní se nachází obývací pokoj (cca 20 m2) s kuchyňským koutem. Obě místnosti mají okna orientována jižním směrem, která budou osazena novými stříbrnými žaluziemi. I když je byt nabízen nezařízený, majitel ho může po případné dohodě nábytkem vybavit.
V místě s veškerou občanskou vybaveností nejsou parkovací zóny. Kdo preferuje MHD, se z nedaleké zastávky autobusu Nušlova dostane na metro Nové Butovice za tři minuty. Stejná trasa trvá pěšky asi deset minut. Do samého centra na Anděl pak metro jede pouhých 9 minut.
Kromě nájmu 20 800 Kč měsíčně se v bytě, který je vhodný maximálně pro dvě osoby, platí zálohy za služby 3 500 Kč (např. topení, voda, domovní odpad a výtah), spotřeba elektrické energie v bytě se převádí na nájemce. Vratnou kauci tvoří tři nájmy včetně poplatků, provize je 20 800 Kč. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a rádi zorganizujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!