Prodej - jiné, Hnanice, 62 m2

Hnanice

1 290 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 6 148 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHnanice
ID01081
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná62 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceDlážděná
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Hnanicích

Popis

Nabízíme k prodeji vinný sklep situovaný v hlavní sklepní uličce ve vinařské obci Hnanice, která se nachází 8 km od historického města Znojma. Obec je skvělou kombinací klidu a zároveň blízkosti města Znojma. V obci se během roku koná několik vinařských akcí, během kterých je tento sklep přímo v centru dění. Ulice, ve které se sklep nachází, totiž patří k nejpůvodnějším sklepním uličkám Znojemska.

Nadzemní část nemovitosti je funkčně rozdělena na dvě poloviny. Prodávaná část lisovny má užitnou plochu 62 m2. Lisovna vede do společné chodby navazující na schodiště. Schodištěm dojdete až do společného sklepního prostoru, ze kterého vedou dvě sklepní chodby ideální pro uchovávání vína. Sklepní chodba je dlouhá 21,6 m a široká 2,2 m. Celkový rozměr sklepní chodby je tedy 48 m2. Klenby jsou vystavěny z cihel a kamene. Nad lisovnou se nachází prostorná půda, kterou je možné zrekonstruovat pro další využití a vytvořit oblíbenou kombinaci vína a ubytování.

Součástí lisovny je také nově zrekonstruovaná koupelna se záchodem. Pro vytápění prostoru lisovny jsou k dispozici nová kamna. Sklep je napojen na veškeré inženýrské sítě.

Pokud hledáte místo, kde můžete spojit svou vášeň pro víno s autentickým prostředím, tento vinný sklep je pro vás ideální volbou. Vybavený historickým charakterem, moderním komfortem a výjimečnou polohou, nabízí tento sklep nejen skvělý prostor pro výrobu a skladování vína, ale i možnost stát se součástí vinařské komunity.

Budete-li potřebovat pomoci s financováním této nemovitosti, rádi Vám pomohou naši kolegové.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, moc ráda se s Vámi setkám na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ostatních nemovitostí v Hnanicích.