Prodej bytu 2+kk, Praha - Nusle, Nezamyslova, 41 m2

Nezamyslova, Praha 2 - Nusle

6 560 000 Kč
/za nemovitost
cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu
Hypotéka od 31 263 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNezamyslova, Praha 2 - Nusle
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná41 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha41 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Světlý a útulný byt 2+kk v oblíbené rezidenční lokalitě v Nuslích, s dobrou dopravní dostupností. Byt se nachází v 1. NP bytového domu, který prošel kompletní úspěšnou rekonstrukcí, a ta vrátila původní atmosféru nejen bytovému domu, ale i všem bytovým jednotkám.

Byt má k dispozici vstupní halu, koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem, obývací pokoj s kompletně vybavenou kuchyní a výhledem do předzahrádky domu a dále klidnou ložnici s orientací do zeleně vnitrobloku.

Kvalitu bydlení doplňují zařizovací prvky a vybavení bytu jako dřevěná podlaha v obývacím pokoji a kuchyni, nová špaletová okna, designové vybavení koupelny včetně dlažby a obkladu, nový plynový kotel Vaillant pro ohřev užitkové vody a topení, bezpečnostní dveře a vysoké stropy.

Dům se nachází jen pár kroků od parku Folimanka, rozkládajícím se na pomezí Nového Města, Vinohrad a Nuslí, předností lokality je také je rychlá dostupnost veškeré potřebné infrastruktury jako školky, školy, sportoviště, obchody restaurace, kavárny atd. Pohodlné dopravní spojení zajišťuje několik linek tramvají s nedalekou zastávkou.

Plocha bytu 40,8 m2

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2.