Prodej rodinného domu, Podmoky, 188 m2 (ID: 1213440)

Podmoky

6 990 000 Kč
/za nemovitost
Provizi neplatíte, cena vč. právního servisu, Právo majitele vybrat kupujícího dle vlastní úvahy.
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPodmoky
ID0017
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná188 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti600 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Podmokách

Úklidové služby

Popis

Prodej rodinného domu (v současné době veden jako objekt pro trvalou rekreaci – lze dokolaudovat), který je v půdorysu 20mx5,6m, kde v přízemí je nově zbudován a v nejlepší kvalitě zrekonstruován byt s dispozicí 2+1 a výměrou 77m2, kde nalezneme i technickou místnost s elektrokotlem Protherm a bojlerem. Vytápění zajišťuje tento elektrokotel s rozvodem do radiátorů, další zdroj tepla může být krb umístěný v obývacím pokoji. V celém přízemí je položena velkoformátová dlažba a na zdařilost této rekonstrukce se podívejte ve fotogalerii, kde najdete i půdorys. Před vstupem je krytá terasa (30 m2). Dům je (krom západní strany) zateplen s novou fasádou a je nově udělána střecha vč. zateplení. Další samostatný vchod domu je do místnosti (14 m2) ze kterého vede schodiště do 2.NP (podkroví), které je v současnosti předěláváno na obytné místnosti, kde zde může vzniknout samostatný byt s výměrou 111 m2, případně lze propojit s přízemím, kdy může vzniknout obytný prostor 188 m2. Dům je napojen na elektřinu, vodu a kanalizaci. Na pozemku (600 m2) je již připravena základová deska pro dvougaráž, kterou lze dobudovat. Dům je dislokován na okraji obce, kdy v okolí domu již není plánována žádná výstavba RD.
Obec Podmoky je obec s částečnou vybaveností, 5 km jihozápadně od Městce Králové kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Předností je také výborná dopravní dostupnost do Poděbrad (12 km), Nymburka (20 km) a do Prahy (Černý Most) (52 km), kdy cesta třeba do IKEA Vám zabere 35 minut a to i v ranní dopravní špičce.
Majitel RD si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jejich zvolených kritérií. Další podrobnější informace Vám sdělí makléř či na této prezentaci (tomaskopa(tecka)cz/nemovitosti/rd-podmoky). Případnou hypotéku či financování RD Vám rádi pomůžeme zařídit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Podmokách (okr. Nymburk).