Pronájem bytu 2+1, Hranice, Pod Nemocnicí, 55 m2

Pod Nemocnicí, Hranice

13 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Nemocnicí, Hranice
ID9551
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná55 m2
Patro3. z 4
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha55 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep

Origo partneři v Hranicích

Popis

Představujeme Vám byt 2+1 v Hranicích v klidné lokalitě na ulici Pod Nemocnicí s rozlohou 55 m² s lodžií a sklepem o velikosti 3,1 m². K nastěhování ihned.

Ve 3.NP bez výtahu, byt je po kompletní rekonstrukci, má zděné jádro a nové rozvody.
Kuchyně je vybavena lednicí, sporákem, pečící troubou a mikrovlnou troubou. V koupelně zůstává pračka. Obývací pokoj zůstane vybaven sedací soupravou. Dostatek úložného prostoru je zajištěn skříněmi na chodbě.

Nájemné činí 13.000,- + energie + provize realitní kanceláři ve výši jednoho měsíčního nájmu. Kauce je stanovena na 2měsíční nájmy.

Pokud Vás byt zaujal, nenechte se předběhnout a domluvte si svoji prohlídku přímo s realitním makléřem po telefonu a případně se ho zeptejte na nejasnosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Hranicích (okr. Přerov).