Prodej bytu 3+kk, Chorvatsko, Nečujam, 70 m2

Chorvatsko, Nečujam

3 600 000 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaChorvatsko, Nečujam
ID6631
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná70 m2
Patro1. z 3
VybavenoAno
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři

Popis

Nabízíme vám možnost koupě druhého domova, prázdninový apartmán nebo příležitost k investici. Apartmán o celkové ploše 70m² je situovaný v Nečujamu na ostrově Šolta, přibližně hodinu trajektem ze Splitu. Nachází se v přízemí nízkopodlažní budovy, disponuje prostornou terasou orientovanou na severovýchod. Z terasy není výhled na moře vzdálené 300m. Plně vybavený apartmán sestává ze dvou ložnic, kuchyně s obývacím pokojem, chodby, koupelny se sprchovým koutem, WC a bidetem. Před vstupem je sklep na uložení věcí a malá zahrádka s mandarinkou. Apt. je napojený na kanalizaci, veřejný vodovod a elektřinu.
Nečujam je největší letovisko na ostrově Šolta, leží v malebné široké zátoce na severním pobřeží. Jeho největším magnetem je dlouhá oblázková pláž a krásné borové lesy. Lokalita má výborné podmínky pro vodní sporty. Dále je zde rozšířený tenis, minigolf či cyklistika. Konají se zde rybářské slavnosti a jiné kulturně zábavní akce. Pro více informací mně neváhejte kontaktovat. Konzultace a zajištění financování u kteréhokoliv bankovního ústavu s nejvýhodnějšími podmínkami je bezplatně zajištěno.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!