Pronájem bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Truhlářská, 185 m2

Truhlářská, Praha 1 - Nové Město

89 000 Kč
/za měsíc
Poplatky a služby 14.500, - Kč.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTruhlářská, Praha 1 - Nové Město
IDTRUH 2
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná185 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha185 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Od přímého majitele nabízíme prémiové nájemní bydlení na Praze 1 v ulici Truhlářská. Byt 3+kk o velikosti 185 m2 se nachází ve 2. nadzemním podlaží v rekonstruovaném domě s výtahem. O vzhled interiéru se s důrazem na funkčnost a design postaralo vyhlášené architektonické studio de.fakto. Dominantou bytu je prostorný a díky množství oken světlý obývací pokoj, který je spojený s kompletně vybavenou kuchyní a jídelnou. Dále tento velkoryse řešený byt disponuje hlavní ložnicí s kompletně vybavenou en-suite koupelnou s produkty značky Preciosa, druhou ložnicí, šatnou a samostatnou koupelnou s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetovou sprškou. Prostorná vstupní hala ukrývá vestavěné skříně, které poskytují elegantně řešené úložné prostory. V bytě je zaveden vysokorychlostní internet (v ceně nájmu). Topení a chlazení bytu je vedeno ve stropech.
Parkování je možné pronajmout v blízkém OC Palladium (vstup 150 m od domu).

Provize činí 50% nájmu bez poplatků, kauce je ve výši 150 000, - Kč, poplatky činí 14 500, - Kč.

Objevte prémiové bydlení v Truhlářské ulici v srdci Prahy nabízí luxusní, zařízené moderní byty v nově zrekonstruované historické klasicistní rezidenci. Výhodná lokalita se skvělou dopravní dostupností. Kromě toho, že pěšky máte na dosah Staroměstské i Václavské náměstí, Pařížskou, Karlův most, Pražský hrad, Letnou i Stromovku, jste jen pár kroků od stanice metra Náměstí Republiky (trasa B) a řady tramvajových linek. V blízkosti se nachází oblíbená nákupní centra Palladium a Kotva.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!