Prodej pozemku pro bydlení, Liberec, Malinová, 900 m2

Malinová, Liberec

4 800 Kč
/za metr čtvereční
4.320.000,-Kč, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 23 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaMalinová, Liberec
ID06381
Druh objektuV bloku
Plocha nemovitosti900 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Skvělá dostupnost, blízkost přírody a nádherný výhled. Stavební pozemek, který se nachází v liberecké čtvrti Ostašov. 
Představuji vám jedinečnou nabídku pozemku, které je jako stvořený pro stavbu rodinného domu. Tento pozemek se nachází ve skvělé lokalitě Ostašov, kde se snoubí klidné prostředí a bezprostřední blízkost přírody s výhodami městské občanské vybavenosti. Nabízím vám možnost žít v harmonii s přírodou a přitom mít vše potřebné pro pohodlný život na dosah ruky.

Ostašov si vás získá. Lokalita je výborně dostupná MHD, vlakem nebo díky napojení na průtah Libercem, osobním automobilem. Stejně tak oceníte občanskou vybavenost - škola, školka nebo nákupní zóna sever. Ale hlavně nabídne klid, prostor a přírodu kolem dokola.

Pozemek, který má velikosti 900 m2 je dle platného územního plánu vhodné k výstavbě rodinného bydlení. Pozemek má zajištěné připojení na elektřinu a vodu, což zjednodušuje a urychluje proces stavby vašeho nového domova. Rovinatý terén navíc umožňuje snadnější a efektivnější výstavbu, což vám ušetří čas i finanční prostředky.

Tento pozemek představuje ideální kombinaci klidného bydlení v souladu s přírodou a výhod, které nabízí život blízko města. Pokud hledáte místo, kde byste mohli postavit svůj vysněný domov a zároveň si užívat pohodlí moderního života, neváhejte, kontaktujte mě a domluvíme si termín schůzky. 

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!