Prodej zemědělského objektu, Zahrádky, 900 m2 (ID: 1211914)

Zahrádky

24 900 000 Kč
/za nemovitost
při rychlém a solidním jednání prostor pro snížený ceny
Hypotéka od 118 666 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZahrádky
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná900 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Garáž

Origo partneři v Zahrádkách

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Sníte o chovu koní na ranči, otevření penzionu, provozování permakulturní lifestylové farmy či Airbnb nebo jen toužíte žít na venkově? Možná právě toto je místo, které jste hledali a kde se sny mohou stát skutečností. Všechny fotky jsou skutečné, nemovitost je zrekonstruována ve vysokém standardu.

Dovolte mi představit vám jedinečný projekt, který je na evropském trhu velmi zřídka k vidění. Jedná se o biofarmu, která leží v malebné krajině u krásného jezera v oblasti se sportovními revíry, které patří k nejlepším v severních Čechách a přesto pouhou 1 hodinu jízdy autem z Prahy.

Biofarma hospodařící na pozemcích o rozloze 113.160 m2 nabízí nejenom příležitost k podnikání v zemědělství a to jak v rostlinné tak živočišné výrobě, ale též i nemovitost, která byla zrekonstruována na 7 luxusních apartmánů, nabízí příležitost v rámci ubytování, pořádání svateb, školení aj.

Na krásném pozemku s výhledem na jezero jsou dvě zrekonstruované stodoly o celkové výměře 490 m2, nová strojní stodola 75 m2, dojírna a přístřešek pro krávy 100 m2, přístřešek pro ovce, kurník, dvě sila, velké chladicí a mrazicí zařízení, 3.000 m2 permakulturní zahrady na bázi vyzrálého kompostu, celkem 480 m2 moderních automatických fóliovníků, vlastní studna s dostatkem vody, zavlažovací systémy, malá vinice a 2x 3-fázový zdroj.

Interiér hlavní nemovitosti byl kompletně zrekonstruován a nachází se zde 7 samostatných apartmánů s koupelnami, jedna společná prostorná kuchyně a jídelna pro 20 osob, kuchyně mlékárenské výroby, velká technická místnost, místnost vytápění, sklep, vinotéka, půda, 2 terasy a venkovní zastřešená kuchyně.

V loňském roce byl v hlavním domě nainstalován nový systém vytápění s napojením na stodoly a fóliovníky pro využití v období mimo sezónu. Mimo hlavní dům byla vybudována nová terasa s pecí na pizu, stodoly byly modernizovány novými střechami a půdami, infrastruktura pro chov zvířat byla doplněna o krmné prostory a nové přístřešky. V roce 2022 byl nainstalován nový septik.

Technické informace:
Hlavní dům o rozloze 900 m² s mlékárnou, půdou a sklepy, 3 terasami a balkonem
Celkem 113.160 m² pozemků (11,3 ha)
Zahrada o rozloze 5.000 m²
Fóliovník o 300 m² s vytápěním a elektronickým ovládáním
Fóliovník o 180 m², vybavený zařízením pro klíčení a denní hospodaření
Studna s dostatkem čisté vody
3 stodoly s dílnami a skladovacími prostory
2 profesionální chladicí kontejnery s řeznictvím
2 sila na obilí
Přístřešek pro stroje
Dojicí stanice
Rybník, který pojme 200 m³ vody
Vinice s 325 keři révy vinné - převážně Ryzlink rýnský
Velký přístřešek pro krávy
Stáj pro ovce
Kurník pro slepice a brojlery

Pokud ve vás tato exklusivní nemovitost vzbudila zvědavost a touho po více informacích, kontaktujte mne pro termín prohlídky. Těším se na vás.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských objektů v Zahrádkách (okr. Česká Lípa).