Prodej rodinného domu, Ostrava, Na Nivách, 366 m2

Na Nivách, Ostrava

Rezervováno
7 500 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně provize RK, zahrnující realitní a právní servis a advokátní úschovu.
Hypotéka od 35 743 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaNa Nivách, Ostrava
ID1392
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná366 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy222 m2
Plocha nemovitosti761 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Balkon
Terasa
Převod do OV

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme ke koupi kompletně zrekonstruovaný dům o dispozici 8 + 2 + sklady a komora (půdorysy jsou přiložené ve fotografiích), který nabízí mnoho způsobu využití. Tato nemovitost má dvě nadzemní podlaží a nachází se v žádané vilové čtvrti Ostravy – Zábřehu, na dosah veškeré občanské vybavenosti.

Dům má velkorysé a velmi dobře promyšleně uspořádané prostory, a proto je jeho potenciál dlouhodobě využíván jako mateřská škola. ,,Zdravá školka“, jak se tato školka jmenuje, byla jako první soukromá mateřská škola v Ostravě zapsána do Rejstříku škol a školských zařízení. Dům splňuje veškeré legislativní podmínky stanovené pro provoz předškolního zařízení, a vyhovuje i těm nejnáročnějším požadavkům na rozvoj a výchovu dětí. Kapacita „Zdravé školky“ je 30 dětí ve věku 2-7 let, zapsaných k celodenní docházce. „Zdravá školka“ je nájemcem domu již 6 let, přičemž má zájem na dalším pokračování nájmu a poskytovat tak i do budoucna v oblasti předškolního vzdělávání žádanou službu.

K dispozici je také pozemek o celkové ploše 761 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří činí 222 m² a zahrada 539 m². Nadstandardní rekonstrukce domu proběhla před 5 lety, kdy investice do přestavby dosáhla cca 7 milionů korun.

Pokud chcete bezpečně uložit své finanční prostředky, tak doporučujeme investovat do koupě této nemovitosti, kdy nájmem máte zajištěn pravidelný měsíční příjem a tím i zhodnocení Vašeho vkladu.

Samozřejmě má nemovitost mnoho způsobů využití, ať jde o bydlení nebo kancelářské prostory pro zázemí firmy. Aktuální nájem „Zdravé školky“ je možné před koupí buď ukončit nebo prodloužit, dle budoucího využití domu ze strany kupujícího.

Vytápění je v domě řešeno novým tepelným čerpadlem, aby bylo dosaženo té nejlepší úspory energie. Aby byla energie v domě perfektně využita, proběhlo také zateplení obvodového pláště, dále byla osazena nová plastová okna s trojskly, nové vstupní dveře, dále proběhlo zateplení střechy foukanou izolací a polystyrenem a v 1NP bylo dále zhotoveno zateplení podlahy. Rodinný dům je napojen na IS (vodovod a elektřinu). Přístup k nemovitosti je po obecní komunikaci.

Financování nemovitosti Vám rádi zdarma zajistíme našim hypotečním specialistou (lze financovat hypotékou). Energetický štítek zatím nebyl vyhotoven, proto v souladu se zákonem musí být nemovitost označena písmenem G.
Pro více informací či domluvení osobní prohlídky, prosíme, volejte nebo piště na uvedené kontakty.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.