Prodej vily, Mariánské Lázně, 500 m2

Mariánské Lázně, Hamrníky

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMariánské Lázně, Hamrníky
ID6435
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná500 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy255 m2
Plocha nemovitosti683 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Mariánských Lázních

Popis

Dovolujeme si Vám představit rodinnou vilu k prodeji v klidné a krásné části Mariánských Lázních - Hamrníky. Již po vstupu Vás zaujme otevřený prostor, který dominuje prvnímu poschodí. Zde se nachází chodba s jedním samostatným prosvětleným pokojem, který lze využívat jako pracovnu, či pokoj pro hosty. Z této chodby zároveň vede vstup i do zastřešeného klimatizovaného bazénu a finské sauny s vlastní koupelnou. Na konci chodby se nachází rozlehlý prosvětlený prostor sloužící jako jídelna, kuchyň a obývací pokoj. Prostory jsou vymalované benátským štukem. Z obývacího pokoje i jídelny vede vstup na terasu.

V druhém patře se potom nacházejí 3 ložnice a samostatná koupelna. Jedna z ložnic disponuje prostornou šatnou, vířivkou a vlastní toaletou. Všechny tyto pokoje mají vlastní balkón situované jak na východ tak na západ.

Další výhodou domu je suterén s barem, který lze využít jako alternativní společenskou místnost. V suterénu se nachází další užitečné místnosti, jako je technická místnost, koupelna a 2 volné prostory k využití dle vašich preferencí.

Před domem je možnost parkovat až 5 aut. Celý prostor je zabezpečen bezpečnostním kamerovým systémem. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Dobrá dostupnost MHD, autem v centru cca 5 minut. Další podrobné informace Vám rádi s dělíme v naší RK.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Mariánských Lázních.