Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Lipence, Jílovišťská, 2282 m2

Jílovišťská, Praha, Lipence

18 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 90 072 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaJílovišťská, Praha, Lipence
ID10895
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti2282 m2
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Unikátní stavební pozemek v klidné lokalitě Pražských Lipenců, ideální pro výstavbu menšího bytového domu nebo několika řadových domů. Na pozemku jsou již připraveny veškeré inženýrské sítě včetně vodovodu, plynu, kanalizace a elektřiny, což výrazně usnadní a zrychlí celý stavební proces.

Na pozemku stojí starší dům, který je určen k demolici, což vám poskytne volnost a možnost plánovat novou zástavbu dle vašich představ. Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro investory nebo stavitelské společnosti, které hledají perspektivní projekt v atraktivní lokalitě v malebném prostředí Lipenců.

Kromě výhodné infrastruktury a rychlého spojení s centrem Prahy disponuje tato lokalita vším co potřebujete. V blízkosti se nachází škola, školka, obchody, restaurace, cyklostezky, což zaručuje pohodlný a kvalitní život. Okolí nabízí také možnost aktivního odpočinku při procházkách kolem řeky Berounky. Přes řeku můžete dojít do sousedního Radotína nebo do Černošic.

Doporučuji prohlídku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze 5.