Prodej rodinného domu, Skuhrov, 200 m2

Skuhrov

11 350 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 54 091 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSkuhrov
ID202407
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1400 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Skuhrově

Podlahy

Úklidové služby

Popis

V přímém zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout k prodeji tento rodinný dům, nacházející se v obci Hatě, okr. Beroun.
Dům byl postaven v roce 1974 a kompletně rekonstruován v roce 2000. Jedná se o zděnou stavbu o celkové podlahové ploše téměř 200 m2. Dům je přizpůsoben k trvalému bydlení. Je připojen na inženýrské sítě – elektřinu, plyn, na pozemku se nachází 10 m hluboká studna, připojení na kanalizaci.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s výstupem na zastřešenou terasu, ložnice, koupelna, samostatné WC a komora. V podkroví pak najdeme chodbu, halu, 3 samostatné pokoje, koupelnu. Dům je podsklepený.
Pozemek o rozloze 1400 m2 tvoří rohová slunná zahrada se vzrostlými dřevinami, ohništěm a bazénem. Na pozemku se také nachází samostatně stojící garáž.
Jedná se o klidnou lokalitu, která je však dobře dostupná do Prahy. Okolní zástavba je tvořena převážně rodinnými domy k trvalému bydlení.
Měsíční zálohy: elektřina 3.500,- Kč, plyn 1.670,- Kč. Zpracování PENB nyní probíhá, proto je dočasně uváděna varianta G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Skuhrově (okr. Beroun).