Pronájem bytu 2+kk, Praha - Chodov, Šternovská, 69 m2

Šternovská, Praha

20 500 Kč
/za měsíc
včetně garážového stání + poplatky 4.500 Kč + elektřina na nájemce, kauce a provize pro RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠternovská, Praha
ID9735
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná59 m2
Patro4. z 7
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha69 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu zařízený byt v novostavbě 2+kk o ploše 59 m2, balkon (6 m2), sklep (5 m2) a garážové stání, nacházející se v klidné ulici Šternovská, Praha 11 - Chodov.
Byt je vybaven nábytkem, kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči - indukční varnou deskou, troubou, digestoří, myčkou, lednicí s mrazákem. V předsíni je velká šatní skříň na míru. V koupelně se nachází vana, pračka a toaleta. Vstup na balkon je jak z obývacího pokoje, tak z ložnice. V bytě je komora. Velkoformátová okna jsou vybavena předokenními roletami.
Vstupní dveře jsou bezpečnostní, interiérové laminátové. Na podlahách je keramická dlažba a plovoucí podlaha.
V blízkosti domu je nákupní středisko, Hostivařská přehrada s koupalištěm a lesoparkem, cyklostezky, tenisové kurty, sportovní areál s plaveckým bazénem, Chodovská tvrz s minigolfem, venkovní posilovna.
Dobrá dopravní dostupnost - autobusová zastávka Knovízská, linka metra C Chodov.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!