Pronájem bytu 1+1, Brno, Vídeňská, 30 m2

Vídeňská, Brno

11 000 Kč
/za měsíc
+ provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVídeňská, Brno
ID37873
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná30 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

V zastoupení majitele nabízíme pronájem plně vybaveného bytu o dispozici 1+1 (cca 30 m2) plus balkon. Byt je umístěný ve 3.NP panelového domu s výtahem. Bytová jednotka se nabízí kompletně zařízená - kuchyňská linka včetně spotřebičů (el. vařič, lednička, pračka), sedací souprava, křeslo, set konferenčních stolků, komoda, televize, vestavěné skříně, stůl + židle. Dispozice - předsíň, koupelna s toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem, obývací pokoj se vstupem na balkon, kuchyně. Výborná dostupnost do centra města, veškerá občanská vybavenost v okolí. Pronájem je vhodný pro jednu osobu, nedoporučujeme pro majitele zvířat a kuřáky. K nastěhování ihned. Budu se na Vás těšit při prohlídce.

Nájem činí 11.000 Kč měsíčně + 3.000 Kč měsíčně záloha za služby a energie (voda, topení, elektřina, služby v rámci budovy).
Vratná kauce ve výši 1 měsíční platby.
Provize RK ve výši jedné měsíční platby + DPH.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně.