Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav, 131 m2

Mladá Boleslav

19 670 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 93 741 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMladá Boleslav
ID00296
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná173 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha131 m2
Plocha nemovitosti1042 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Popis

Hledáte luxusní bydlení v klidné lokalitě, ale zároveň v bezprostřední blízkosti města? Již nemusíte.

Exkluzivní nabídka novostavby rodinného domu s nadstandardním vybavením. Jedná se o moderní zděný samostatně stojící dům o obytné ploše 131m2 stojící na pozemku o ploše 1.042m2 v městské části Chrást. Dispozičně řešen jako 4+KK se dvěma koupelnami, šatnou a technickou místností.

Použity nadstandardní prvky. Trojskla, velkoformátová dlažba, osvětlení s možností nastavení stupně svitu, klimatizace, podlahové topení, designové prvky z masívu, vše od truhláře na míru. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (vinotéka, sklokeramická varná deska zn. Elica se zabudovanou digestoří, myčka, lednice, horkovzdušná a mikrovlnná trouba). Bezpečnost zajištěna kamerovým systémem a alarmem.

V přízemí velkorysý obytný prostor s kuchyní a jídelnou, na kterou plynule navazuje terasa s pergolou vyzývající k odpočinku. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou a skrytá technická místnost přístupná skrz vestavěné dveře v kuchyni, sloužící i jako komora.

V patře tři prostorné ložnice, z jedné skrz vestavěnou skříň vstup do šatny, z níž lze vstoupit do koupelny s oddělenou toaletou, dále vana a sprchový kout.

Dům se prodává zařízený viz foto.

Bonusem je jihozápadně orientovaná rovinatá zahrada o výměře 952m2 s již vysázeným okrasným porostem a promyšleným osvětlením, dále dva zpevněné mlatové povrchy (příprava např. pro dětské hřiště, ohniště, pergolu, atp.), malý zahradní domek. Vjezd na pozemek zpříjemní elektrické ovládání vrat i garáže, kam kromě dvou aut uskladníte kola, lyže a další nezbytnosti.

Doporučuji, koupě zaručuje krásné moderní bydlení v klidné žádané lokalitě s dostupností veškerých výhod, které město nabízí. Mateřská škola 2min pěšky od domu, Billa a fitness 3min autem.

V případě potřeby lze koupi financovat hypotečním úvěrem, který případně zajistíme s garancí nejvýhodnější úrokové sazby na trhu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi.