Prodej atypického bytu, Český Krumlov, Urbinská, 83 m2 (ID: 1204909)

Urbinská, Český Krumlov - Domoradice

3 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 585 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaUrbinská, Český Krumlov - Domoradice
ID060N057253
StavbaPanelová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná83 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha83 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Českém Krumlově

Popis

Nová cena od 9.4.2024 !!!

ERA Reality Premiéra exkluzivně nabízí prodej nadstandardně velké bytové jednotky v ulici Urbinská v Českém Krumlově. Velmi zajímavá investiční příležitost ve městě, které je významným turistickým cílem. Skvělá možnost pro dvougenerační bydlení. Využijte možnosti výhodné koupě s financováním hypotékou.

Rozhodli jste se vložit finanční prostředky do nemovitosti v atraktivní lokalitě ? Je pro vaši rodinu byt v osobním vlastnictví o velikosti 86 m2 ( včetně balkonu ), který nabízí 2 koupelny a má dispozici 4 + 1, snem či jediným možným řešením ? Domluvte si prohlídku a přijďte se podívat a také popřemýšlet, zda je tento byt právě to, co hledáte.

Bytová jednotka se nachází ve 4.patře panelového domu v ulici Urbinská v Českém Krumlově, katastrální území Přísečná - Domoradice. Okrajová část města je vhodným místem pro bezproblémové dojíždění ve směru na České Budějovice.

Byt je v udržovaném původním stavu. Z předsíně je vchod do prvního pokojů a do jedné z koupelen, která v tuto chvíli není ke svému účelu využívána. Chodba pak odděluje další koupelnu a pokoje od první části bytu. Jádra jsou původní - umakartová. Na obývací pokoj navazuje balkon ( 2,9 m2 ). Rekonstrukcí lze docílit zcela nové dispozice velkorysého prostoru.

Bytový dům prošel revitalizací, výměna oken, zateplení, nový výtah. FO 1000 Kč/ měsíc. Součástí bytu je sklep v přízemí domu. Veřejné parkování u domu.

Podrobnější informace o dispozici bytu naleznete na přiloženém půdorysu ve 2D a 3D.

Více informací obdrží vážný zájemce při osobní prohlídce nemovitosti.

Nejvýhodnější financování zajistíme - Gepard Finance - Masarykova 975 - Hluboká nad Vltavou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů v Českém Krumlově.