Prodej zahrady, Chrudim, Podhůra, 711 m2 (ID: 1204278)

Podhůra, Chrudim - Chrudim III

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPodhůra, Chrudim - Chrudim III
ID212023
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti711 m2

Origo partneři v Chrudimi

Popis

Ve výhradním zastoupení vlastníků nemovitosti si Vám dovoluji nabídnout ke koupi zahradu v zahrádkářské či chatové oblasti Chrudim - Podhůra.
Zahrada je situována v okrajové a klidné části této oblasti a její celková výměra je 711 m2. Dle platného územního plánu je pozemek veden jako plocha pro stavby rodinné rekreace. Pozemek je nepravidelného tvaru, z příjezdové strany rovinatý s následným mírným svažitým terénem. Parkování přímo na pozemku.
Na zahradě je umístěna nástavba z Avie pro denní využití s kuchyňkou a částečně jako sklad zahradní techniky. Dále je pak na pozemku uzamykatelná bouda na nářadí.
Objekt je napojen na elektrickou síť (230/400 V) a na pozemku je studna s užitkovou vodou (vody stále dostatek). V jednání je také možnost se napojit na pitnou vodu z vodovodního řadu.
Zahrada je ve výborném a udržovaném stavu. Většina zařízení a vybavení zůstává. Pozemek je z velké části oplocen, elektrická přípojka je přímo na pozemku.
V blízkých Slatiňanech či Chrudimi najdete veškerou občanskou vybavenost. Krásná okolní příroda vybízí k mnoha aktivitám - v blízkosti se nachází rozhledna Bára, dále pak Kočičí hrádek, vše přístupné po cyklostezkách či turistických cestách apod.
RK doporučuje.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Chrudimi.