Prodej rodinného domu, Horní Bečva, 206 m2

Horní Bečva

10 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu a kolků na KN
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Bečva
IDN00236
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná206 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti707 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Horní Bečvě

Popis

V zastoupení klienta nabízíme prodej dvojgeneračního RD na Horní Bečvě, lokalita Liščí. Jedná se o dům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami 3kk, kdy je pouze společná malá chodba za vstupními dveřmi. V přízemí obou bytů je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna a toaleta. V patře naleznete dvě ložnice. U domu je velká garáž, vhodná i pro karavan. Dům je po kompletní rekonstrukci, napojen na veřejný vodovodní řad, kanalizaci. Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem. V domě jsou veškeré nové rozvody, plastová okna, celý dům je zateplen. Na oknech jsou venkovní žaluzie. Dům je po kompletní rekonstrukci a částečně vybaven.
Užitná plocha bytů je celkem 168 m2, garáž má 38m2, celková užitná plocha je 206m2.
Celková výměra pozemků je 707m2, jsdou to parcely 4848/2, 4842/13 a 6021/5
Dům se nachází v příjemné lokalitě Liščí, která je nedaleko centra obce, kde najdete veškeré služby - obchody, lékárnu, lékaře, restaurace, obecní úřad, zastávku autobusu. Nedaleko od domu vede cyklostezka, také je zde hodně příležitostí vyrazit v létě na túru do lesa či houby, v zimě na běžky.
Dům je vhodný i pro kombinaci trvalého bydlení a pronájmů druhé poloviny pro rekreaci.
Při rychlém jednání sleva z ceny.
Prohlídky domu po předchozí dohodě s makléřem v sobotu 6. 4. od 10.00 do 12.00 hod

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Bečvě.