Prodej chalupy, Malé Hradisko, 90 m2 (ID: 1203176)

Malé Hradisko

Rezervováno
850 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a právního servisu.
Hypotéka od 4 051 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaMalé Hradisko
IDPCH 208
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti180 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Malém Hradisku

Popis

Rezervace ! Přízemní samostatně stojící dům s č. popisným - chalupa v obci Malé Hradisko na Prostějovsku, s menším travnatým dvorem a hospodářskou částí budovy. V přízemí: prostorný pokoj se 4 okny na 2 světové strany + 1 neprůchozí pokoj + menší místnost mezi pokoji pro zbudování koupelny, chodba. Navazuje hospodářská část budovy nyní se suchým WC, komorou, dřevníkem, prostorem pro nářadí a zahradní techniku, dřevěným schodištěm na půdu - na půdě se nachází rovněž letní podkrovní pokoj. Průběžně udržovaný stav. Inženýrské sítě: obecní vodovod, el. 220V, plyn, veřejné osvětlení. U chalupy se nachází menší travnatý dvůr směrem k příjezdové cestě.

Možnost úpravy části chalupy v její hospodářské části na jižní slunečné straně na menší zahradu či travnatý dvůr !

Velmi klidné místo pro odpočinek z města, s hezkým přírodním prostředím s okolními lesy a loukami, celoročně dobře dostupné po silnici. V obci jsou obchod s potravinami, restaurace, zastávka autobusu i MŠ. Vhodné jako chalupa nebo po renovaci jako dům pro celoroční bydlení. Dobrá dostupnost Plumlova, Plumlovské přehrady, Prostějova, Olomouce, Boskovic i Brna. Dále v okolí např. menší lyžařský areál Kladky, hrad Bouzov, Lázně Slatinice, Moravský Kras a další. Energetická náročnost je stanovena na G, protože není prozatím dodán štítek energetické náročnosti. Ihned volné.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Malém Hradisku.

Podobné nabídky