Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Olšanská, 80 m2

Olšanská, Praha 3, Žižkov

8 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOlšanská, Praha 3, Žižkov
IDID:SaleCP344
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná80 m2
Patro3. z 11
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha80 m2
Plocha nemovitosti80 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, MHD, Autobus
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

ID: SaleCP344

Nabízíme k pronájmu luxusní byt v novostavbě, v rezidenčním komplexu Central Park Praha na Žižkové. Byt o dispozicí 2+kk o celkové ploše 58,36m2 + 22m2 terasy, nachází se ve 3.NP. Mnoho bytů se řadí do kategorie luxusních, protože vyhovuje nejmodernějším standardům architektury a technologie, zejména vnitřní výzdobě. Kromě těchto kritérií pak tento byt patří do této kategorie svým jedinečným uspořádáním.

Plně zařízený byt se skládá z obývacího pokoje, ložnicí, toalety, koupelny a úklidové místnosti. Moderní kuchyň vybavena všemi potřebnými spotřebiči - lednice, sklokeramická varná deska, trouba, mikrovlnka.

Dřevěná podlaha, dlažba, francouzská okna, kvalitní nábytek, myčka, pračka, TV, vyhřívaní podlahy v koupelně, bezpečnostní vstupní dveře, videotelefon.

V ceně parkovací místo v podzemních garážích hned vedle výtahu a 2x sklep.

Pro obyvatele Central Parku se zde nachází prostorný soukromý park o výměře až 15 000 m2 s dětským hřištěm, restaurace s donáškou až k bytu, recepce, non-stop ostraha s kamerovým systémem a další služby. Veškeré vstupy do objektů komplexu, garáží i vnitřního parku jsou na bezpečnostní čipy. V okolí kompletní občanská vybavenost, restaurace, park Parukářka, pošta, poliklinika, sportovní centrum s posilovnou a tenisovými kurty, nákupní centrum Flora. Výborná dopravní dostupnost jak osobním autem, tak pomocí MHD - zastávka Nákladové nádraží Žižkov 100 m od domu. 8 minut autem do centra města. Jedinečná možnost luxusního bydlení v širším centru Prahy.

Architekti, kteří vytvořili Central Park Praha získali ceny v různých architektonických soutěžích, včetně Grand Prix 2010.

Byt je pronajatý za 30 000 Kč/měsíc + elektřina. Výpovědní lhůta je 2 měsíce.

Byt je připraven k prodeji

Cena: 8 900 000 Kč

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.