Prodej bytu 1+1, Brno, Spolková, 31 m2

Spolková, Brno

3 354 880 Kč
/za nemovitost
včetně provize realitní kanceláře v níž je zahrnut veškerý finanční a právní servis
Hypotéka od 15 988 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSpolková, Brno
IDN103848
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná31 m2
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Brně

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji přízemní byt 1+1 o podlahové ploše 30,8 m2 v obytném domě po rekonstrukci v Brně - Zábrdovicích na ulici Spolková.. Dům prošel rekonstrukcí (nová fasáda, střecha, plastová okna, stupačky, poštovní schránky a vchodové dveře). Nemovitost je zajištěna kamerovým systémem napojeným na pult městské policie..
Nabízený byt se nachází v přízemí domu v uzamykatelné chodbě pro tři byty. Též byt prošel celkovou rekonstrukcí v letech 2003 - 2004 (elektrické rozvody, voda, odpady, omítky, dveře a podlahy), v roce 2023 proběhla celková rekonstrukce koupelny. Byt je napojen na elektřinu, vodu a odpady. Podlahy jsou plovoucí a keramická dlažba. Teplá voda je z elektrického bojleru a teplo je zajištěno elektrickými přímotopy.
Za vchodovými dveřmi je vlevo koupelna se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem a elektrickým bojlerem. Za koupelnou je kuchyňská linka se spotřebiči. Naproti vchodových dveří lze vejít do obývací místnosti se stolem a židlemi, dále je zde televize a dvě postele.
V bytě je spolehlivý, platící nájemník, takže budoucí majitel může byt využít k investici.
Ve vnitrobloku je posezení k relaxaci s venkovním grilem.
Jsme schopni zajistit financování koupě tohoto pěkného bytu pomocí profesionálního hypotečního partnera.
Třída energetické náročnosti - D. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103848.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Brně.