Prodej chaty, Slapy, 51 m2

Slapy

8 990 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSlapy
ID57192
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná51 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy36 m2
Plocha nemovitosti347 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Slapech

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám exkluzivně prodej novostavby rekreačního objektu na břehu Slapské přehrady Oboz - Nalžovice v areálu Green Resort Slapy. Chata o dispozici 3+KK má užitnou plochu 51,5 m2. K chatě náleží pozemek o ploše 347 m2.

V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na venkovní terasu o ploše 22 m2. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V horním patře se nachází 2 samostatné pokoje.
O komfort se postará multisplitová klimatizace Samsung, která má celkem 3 vnitřní jednotky a je možné jí ovládat dálkově. Díky tomu je chata k celoročnímu využití.
Voda a odpad jsou řešeny studnou a čističkou odpadních vod pro celý areál.

V rámci areálu Green Resort Slapy je možnost využít bar, koupací jezírko a také facility servis. Chcete přijet po náročném dni v práci a mít posekanou trávu či uklizenou chatu? Tak tato nabídka je přesně pro Vás. Dále se v resortu bude připravovat mnoho volnočasových aktivit.
V případě, že byste chatu chtěli pronajímat, je možné zajistit předávání klíčů, výměnu lůžkovin a mnoho dalšího.

Budeme se na Vás těšit osobně na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Slapech (okr. Praha-západ).