Prodej chaty, Želešice, 35 m2 (ID: 1201974)

Želešice

2 200 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání
Hypotéka od 10 485 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽelešice
ID00063-1
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná35 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti903 m2

Origo partneři v Želešicích

Popis

Nabízíme Vám exkluzivně prodej krásného pozemku s chatou v Želešicích u Brna. Celková plocha pozemku činí 903m2.
Jedná se o svažitý pozemek v zahrádkářské kolonii nad ulicí Sportovní. Pozemek má krásný výhled na Želešice a okolí. Je velice slunný díky orientaci na jižní stranu. Výhodou pozemku je jeho uliční šíře, která činí průměrných 23m. Na pozemek je možný příjezd autem po cestě ve společném vlastnictví. Na pozemku je postavena chata o zastavěné ploše 35m2. Dále je zde sklep o ploše 6,5m2.
Pozemek je vhodný také pro novou výstavbu až dvou objektů, je rozdělený na dvě parcely. Na každé z nich lze postavit rekreační objekt o ploše 42 m2. Současný majitel má tuto výstavbu vyjednanou na úřadech a má vypracovanou projektovou dokumentaci. Lze tedy rovnou zažádat o stavební povolení. Projektová dokumentace je součástí kupní ceny. Naprojektována je dřevostavba s přízemím a podkrovím o podlahové ploše 62,7m2. Dokumentace je k nahlédnuti v RK. V případě zájmu Vás majitel seznámí i s výrobní firmou, která vše postaví na klíč.
Na pozemek je přivedena třífázová el. přípojka. Je zde také studna ve spoluvlastnictví. Kanalizační ani plynová přípojka zde není. Podrobnější informace Vám rád sdělím osobně nebo telefonicky.
Zveme Vás na prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Želešicích.