Pronájem obchodního prostoru, Kladno, T. G. Masaryka, 114 m2

T. G. Masaryka, Kladno

22 000 Kč
/za měsíc
Neplatíte provizi RK. Při podpisu nájemní smlouvy se hradí nájemné na 1 měsíc předem a 1 měsíční nájem jako jistota (kauce).
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaT. G. Masaryka, Kladno
ID862679
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná114 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k pronájmu hezké a světlé obchodní prostory, přímo na pěší zóně, v centru Kladna, ul. T. G. Masaryka. Prostory o celkové rozloze 114 m2 se nachází v přízemí domu, mají velké výlohy, vlastní sociální zařízení a jsou členité, z chodby je vchod do dalších prostor, které mohou být využity na kancelář či sklad. Vhodné pro prodejnu jakéhokoliv zboží, obchodní kancelář, prostory pro služby a další. Výborná lokalita s veškerou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. K nájmu ihned.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Kladně.