Prodej bytu 2+1, Hulín, Sadová, 53 m2 (ID: 1201394)

Sadová, Hulín

Rezervováno
2 359 900 Kč
/za nemovitost
v ceně jsou zahrnuty kompletní realitní a právní služby
Hypotéka od 11 247 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaSadová, Hulín
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná59 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha53 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Hulíně

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej bytu 2+1 situovaného ve čtvrtém nadzemním podlaží dobře udržovaného bytového domu v Sadové ulici v obci Hulín. Jedná se o byt s komfortní dispozicí, kterou tvoří prostorný obývací pokoj a ložnice, kuchyň s oknem a prostorem pro jídelní stůl, předsíň se vstupem na samostatnou toaletu a do koupelny s vanou a prostorem pro umístění pračky. Všechny místnosti jsou orientovány na jihovýchodní stranu a jsou neprůchozí. K dispozici je kvalitní pevné připojení k internetu včetně telefonních rozvodů. Jedná se o obec s dobrou občanskou vybaveností a komfortní dopravní obslužností včetně vlakového spojení. Samozřejmostí je mateřská a základní škola v docházkové vzdálenosti. Nechybí pošta, lékárny, množství restaurací, sportovišť a ploch k příjemnému i aktivnímu trávení volného času. V kombinaci s dostupností služeb v sousední obci Kroměříž se jedná o lokalitu s občanskou vybaveností kompletní.
Máte-li zájem o podrobnější informace k této nabídce nebo uvažujete o prohlídce této nemovitosti, obraťte se na ochotného a vstřícného makléře, který je Vám v tomto ohledu plně k dispozici.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Hulíně.