Prodej činžovního domu, Praha - Horní Počernice, Náchodská, 408 m2 (ID: 1200948)

Náchodská, Praha

59 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 285 466 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNáchodská, Praha
ID9535
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná545 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Plocha budovy289 m2
Podlahová plocha408 m2
Plocha zahrady190 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti143 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Podlahové
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Garáž
Terasa
Výtah
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Představujeme Vám výjimečný třípodlažní dům s 10 jednotkami ( pronajatými) na ulici Náchodská v Horních Počernicích. S možným rozdělením na samostatné jednotky ( ateliéry).

Nemovitost vyniká svou konstrukcí, použitými technologiemi a designem, díky kterým můžeme garantovat životnost až 1000 let.

Dům stojí ve strategické lokalitě - ve středu Pražského okruhu s přímým napojením na dálnici D10 směr Mladá Boleslav a D11 směr Hradec Králové. Navíc pouze jeden kilometr od domu je autobusová zastávka a stanice metra B - Černý Most.

Dispozice domu majitel navrhnul s ohledem na variabilitu, umožňující v budoucnu snadnou transformaci na prostornější byty, kanceláře nebo obchodní prostory. Nyní je zde na třech podlažích 9 samostatných bytových jednotek 1+kk, 2+kk a 3kk (možno prohlášením vlastníka rozdělit na 1kk a 2kkk. Byty o velikosti 22- 50 m² propojuje minimalistické designové schodiště z betonu. Celková užitná plocha činí 545 m², dále je zde dvojgaráž, technická místnost, prádelna a technická koupelna. Dům disponuje dvěma studnami, které jsou připraveny pro budoucí napojení do stávající soustavy.

Byty mají vysoké stropy, tříkomorová plastová francouzská okna od podlahy po strop a z nejvyššího patra je unikátní výhled na městský okruh, golfové hřiště a Černý Most. Každý byt je v tuto chvíli pronajat. Vybavení bytových jednotek je v jednotném stylu od sanity po kuchyně. Standardem každé domácnosti je zabezpečení, protipožární systémy, bojlery na ohřev vody, elektrokotle pro vodovodní podlahové topení, tepelné čerpadlo vzduch/vzduch nebo klimatizace.

Do přírody to budete mít pár kroků, nemovitost stojí u chráněného Chvalského lomu.

Přednosti domu
nízké provozní náklady
minimalistický design
dobrá dostupnost na dálnice D10, D11 a Pražský okruh, metro a MHD
dostatek parkovacích míst přímo u domu
stavitel počítá s životností jádra stavby na 1000 let

Přijďte se osobně přesvědčit o kvalitě stavby a jejím nadčasovém designu. Rádi vám představíme i veškeré technické detaily. Stačí se ozvat. Těšíme se na vás.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Praze.