Prodej rodinného domu, Praha - Horní Měcholupy, Jaroměřská, 140 m2

Jaroměřská, Praha 10 - Horní Měcholupy

12 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJaroměřská, Praha 10 - Horní Měcholupy
ID2992
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná140 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha140 m2
Plocha nemovitosti406 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Prodej rodinného domu ve vyhledávané a lukrativní lokalitě Prahy 10.
Nachází se v klidné ulici, v zástavbě rodinných domů s veškerou občanskou vybavenosti
v pěším dosahu.

Stávající dispozice domu z roku 1960 je 4+1 s garáží a velkým sklepem. Pozemek má celkovou výměru 406m2, zastavěná plocha 100m2. Zahrada je udržovaná s jižní orientací. Hlavní vstup do domu je ze zahrady. Zde se nachází zádveří se schodištěm do obytné části domu, kde jsou 3 samostatné průchozí pokoje, kuchyně, spíž, koupelna s vanou, samostatné wc a schodiště do podkroví. V podkroví je jeden pokoj s oknem, malý pokojík bez okna, dvě malé půdy a obytná chodba.
V suterénu domu se nachází garáž pro menší auto a členěný sklep s malými okny do zahrady a schodištěm do obytné části. Původně zde byla prádelna, dílna a kotelna. Dům je vytápěný plynovým kotlem, připojený na obecní vodu a kanalizaci, vlastní kopaná studna na zahradě.

Vzhledem k zástavbě domů v těsném sousedství a okolí je pravděpodobně po dohodě s místním stavebním úřadem možnost patrové přístavby. Boční část pozemku je vhodná pro vybudování 2-3 parkovacích míst.

V pěší dostupnosti se nachází městský úřad, pošta, zdravotnické středisko, lékárna, škola, školka, Lidl, Billa, Albert, několik restaurací. V blízkosti je Hostivařský les a přehrada, golfový areál Hostivař, sportovní hřiště, dětské centrum Krtkův svět.
Výborná dostupnost do centra - stanice autobusu se nachází 200m od domu - směr metro Háje, nádraží Hostivař nebo metro Skalka.

Doporučuji. Cena domu je příznivá, objednejte si prohlídku co nejdříve. V této lokalitě je dlouhodobě větší poptávka po prodeji rodinných domů než je nabídka.

Volejte kdykoliv, prohlídky možné i o víkendu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10.