Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Radotín, 900 m2

Praha 5 - Radotín

12 600 000 Kč
/za nemovitost
info v RK
Hypotéka od 60 048 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPraha 5 - Radotín
ID01497
Plocha nemovitosti900 m2

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

**Prodej stavebního pozemku v části Radotín, Praha**
Nabízíme k prodeji stavební pozemek v atraktivní lokalitě Radotín, který je ideální pro výstavbu rodinného domu či rezidenčního projektu. Pozemek se nachází v klidné a přitom dobře dostupné části Prahy, vhodné jak pro rodiny, tak pro investory hledající perspektivní nemovitost. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, obchodů a restaurací. Díky dobré dostupnosti veřejnou dopravou a rychlému spojení s centrem města je tato lokalita ideální pro život i práci.

**Parametry pozemku:**
Celková plocha cca 2 700 m2
Pozemek se skládá ze dvou parc. č. 2086/8 a 2086/13. Pozemky jsou přístupné z ulice Kalabisova, MČ Praha Radotín. Lokalita je klidným ostrovem umístěným vysoko nad údolím řeky Berounky. Dle platného územního plánu HLMP je pozemek umístěn ve funkční ploše OB-A (převážná část pozemku) a OB-B (část přiléhající k uliční čáře). Lokalita je určená k zastavění izolovanými rodinnými domy.
Dle současné výměry je zde přípustných 551 m2 HPP, podmínečně přípustných je 832 m2 HPP. Minimální koeficient zeleně je stanoven na 0,65 při průměrné podlažnosti 1NP. Při průměrné podlažnosti umístěných staveb převyšující 2NP (včetně) je přípustný koeficient zeleně 0,8. Nabízí se zde rozdělení na tři pozemkové parcely o velikosti 900 m2 (současný majitel je ochoten po domluvě zajistit). Dle níže uvedeného plánku je zachován přístup z veřejně přístupné komunikace pro všechny parcely tak, aby na nich bylo možné umístit stavbu pro bydlení.

**Lze umístit:**
Přístup na pozemky je možný z ulice Kalabisova, která je v majetku Prahy (spravuje MČ Praha 16).
Technická infrastruktura na pozemku je dotažená v zadní části, nachází se tam elektřina (3x220V) a kopaná studna . V přilehlé komunikaci vede vodovod,
kanalizace a plynovod.

Tento pozemek poskytuje široké možnosti využití a je ideální pro vaše budoucí bydlení či investici. Pokud potřebujete pomoci s financováním Vašeho bydlení, můžeme Vám doporučit naši specialistku. Ráda Vám vše vyřídí, jak hypoteční financování, tak i nebankovní financování, což je v poslední době vzhledem k situaci velmi oblíbené.
Pro více informací kontaktujte makléře a domluvte si osobní schůzku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze 5.