Pronájem ubytování, Zádveřice-Raková, 250 m2

Zádveřice-Raková

102 000 Kč
/za měsíc
včetně energií
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZádveřice-Raková
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Zádveřicích

Popis

Nabídka pronájmu RD Zádveřice pro ubytování zahraničních pracovníků, ​dlouhodobý pronájem 170,-/noc/lůžko (včetně energií a servisu).

Jedná se o samostatný rodinný dům po rekonstrukci o 4 podlažích. Celková kapacita je 20 lůžek. Lokalita ubytovny je v obci Zádveřice dojezdové vzdálenosti cca 10 min od Zlína, Slušovic, Vizovic. Občanská dostupnost - autobus, vlak.

* V prvním patře se nachází: zázemí pro prádelnu a sušárnu prádla. Garáž pro parkování vozidla, kol apod. Samostatné WC.
* V druhém nadzemní podlaží se nachází: tři neprůchozí pokoje o kapacitě 7 lůžek. Samostatná a plně vybavená kuchyň s jídelnou. Samostatná koupelna. Samostatné WC.
* V třetím nadzemní podlaží se nachází: tři neprůchozí pokoje o kapacitě 7 lůžek. Samostatná a plně vybavená kuchyň s jídelnou. Samostatná koupelna. Samostatné WC.
* Ve čtvrtém nadzemní podlaží se nachází: tři neprůchozí pokoje o kapacitě 6 lůžek. Samostatná koupelna. Samostatné WC.

Celý objekt je propojen schodištěm, které je odděleno od ubytovacích prostor. Součástí objektu je venkovní terasa s posezením a grilem. Objekt je řešen s minimální energetickou náročností. Součástí nabídky je rovněž úklid společných prostor (pokoje si ubytovaní uklízí sami) a odvoz komunálního odpadu.

1)Pokoje – jsou vybaveny novými kvalitními postelemi s povlečením, skříněmi pro uložení oděvů, stůl, TV, wifi
2)Kuchyně – vybaveny spotřebiči a nádobím, stůl + židle
3)Koupelna a WC – na každém patře
4)Obslužné prostory – prádelna (pračka + sušička) a prostory na sušení prádla
5)Venkovní prostory – prostory pro kuřárnu a venkovní posezení

Vratná kauce u celého objektu je 50 000,-. Objekt je možno rozdělit maximálně pro dva nájemce:

Nájemce I.NP – 7 lůžek
Nájemce II+III. NP – 13 lůžek

Pro bližší informace či sjednání termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Objekt volný ihned.

Penb G

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu ubytování v Zádveřicích.