Pronájem bytu 3+kk, Praha - Vršovice, Rostovská, 435 m2

Rostovská, Praha 10 - Vršovice

195 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRostovská, Praha 10 - Vršovice
IDN03311
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná435 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha435 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Rádi bychom vám představili exkluzivní příležitost pronájmu bytů v naší nově zrekonstruované rezidenci na 5. a 6. patře. Tato budova, s nadstandardními vylepšeními a moderním designem, nabízí luxusní bydlení v jednom z nejžádanějších míst Starých Vršovic. Jedná se o pronájem 2 pater nově zrekonstruované budovy a 5 bytových jednotek.

Rezidence se nachází v klidné části Starých Vršovic, blízko veškeré občanské vybavenosti, restaurací a zeleného parku Grébovka pro relaxaci.
Celá budova prošla kompletní rekonstrukcí s důrazem na moderní standardy a kvalitní materiály.
Nabízíme byty 3kk, 2kk a 1+1, přizpůsobené různým potřebám a preferencím.


5. NP:
2x 3kk o rozloze 95m2
1x 1+1 o rozloze 80m2

6. NP:
2x 2kk o rozloze 78m2 a 92m2

Každý byt disponuje novou designovou kuchyňskou linkou s veškerými spotřebiči.

Pokud máte zájem o prohlídku těchto jedinečných bytů, neváhejte nás kontaktovat. Jsme k dispozici pro veškeré dotazy a domluvení individuálních termínů prohlídek.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 10.