Prodej bytu 4+1, Trikomo (Τρίκωμο), Kypr, 290 m2

Trikomo (Τρίκωμο), Kypr

24 924 900 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTrikomo (Τρίκωμο), Kypr
IDF8988
StavbaSmíšená
Stav objektuProjekt
Plocha užitná170 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha290 m2
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři

Popis

Potrpíte si na větší luxus? Představujeme Vám výjimečný a aktuálně nejluxusnější hotelový projekt u moře na Severní častí Kypru, projekt ,který zvýší úroveň stavebnictví na ostrově.
Jako výhradní zástupce developera dokážeme Vám nabídnout ti nejlepší podmínky v projektů. Jsme jednička na trhu s více než 1000 spokojených klientů u moře, podívejte se na naše recenze.


Po právě straně projektu je pětihvězdičkový hotel Arkın ,kde je největší Casino na ostrově, což přiláká další zájemce o pobyt, po levé straně developer má vybudovat svůj vlastní hotel přímo u pláže, kde investoři budou mít další výhody.

Plán splátek činí čtyři až pět let bez navýšení( podle toho, kterou budovu si vyberete),předání projektů je v Květnu 2025.

Za určitých podmínek můžete získat 4% slevu pod tržní cenou, proto mě neváhejte kontaktovat.

Jelikož infrastruktura ( obchody, restaurace, kavárny, bary , lázně, atd) sahá až do třetího nadzemního podlaží je výhled na moře ze všech jednotek projektů.

Projekt je doslova město ve městě,688 jednotek rozdělené do čtyř budov, z toho jedná budova bude sloužit 24x7 jako hotel, majitelé těchto typů jednotek můžou jednotky využívat primárně na investici nikoli na trvalé bydleni, nicméně lze očekávat i vyšší výnos.

V komplexu jsou jednotky typu:1+kk až 4 +1 a 5+1 penthousy s bazénem na střeše budov.

Tento penthouse 4+1 má užitnou plochu 170m2 a obrovskou terasu 104 kde je k dispozici i vlastní bazen. K dispozici jsou 4 koupelny. Veškeré vybavení je Handsgrohe , Vrf klimatizací a další luxusní prvky. Penthouse se nachází v blok A , kde je nejbližší termín předání projektů a to v Květnu 2025. Předpokládaná cena pronájmu za noc bude mezi 800 a 1000 eur.

Krátká charakteristika projektu a infrastruktury:

Pět druhu restauraci ( italská , místní , mediterrenean , shushi bar a další ) tří bazény , z toho jeden infinity pool , různé sporty a sportovní areály, parky, obchodní centrum, kde budou jen luxusní značky. Lázně, fitness centra , obchody a kavárny.

Divadlo a KINO, Cyklistická silnice , Stezka pro pěší, Směnárna, Uzavřený squashový kurt, Sauna, Parní lázeň, Masáže, Hamam, Krytý bazén, Posilovna, Jóga – Pilates, 24hodinový bezpečnostní a kamerový systém, Prostory pro aktivity a zábavu (herní automaty / karaoke / místnost s playstationem).

Úklid (služba sběru odpadu), Kyvadlová doprava, Ošetřovna, Klub zdraví, Půjčovna kol, Bezpečné, široké dětské hřiště, Čistírna, prádelna a žehlírna, Kadeřnictví a kosmetické centrum / holičství, Školka a dětský klub (hlídání dětí), Supermarket, Snack bar u bazénu. Víceúčelový salonek pro zábavu, oslavy a konference, restaurace a snídaňová hala "Day Time", Bar u bazénu Panaromic, restaurace "Steak House", Doutníkový bar, Lobby bar. Vodní dýmka/šiša bar, Pattiserie a mnohem další . Na vyžádaní zašleme specifikaci špičkového interiéru.

Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaše nemovitosti. U nás neplatíte provizi za zpr... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1.