Pronájem bytu 4+kk, Praha - Vinohrady, Dudova, 142 m2

Dudova, Praha 2, Vinohrady

90 000 Kč
/za měsíc
Měsíční poplatky za služby se platí zvlášť, energie se převádí na nájemce., + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDudova, Praha 2, Vinohrady
ID0695
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná142 m2
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Sotheby’s Int. Realty nabízí k pronájmu moderní byt ve 4. podlaží Rezidence Churchill na Vinohradech v Italské ulici s výhledem na Staré Město a Pražský hrad.

Byt disponuje v severní části hlavní ložnicí s vlastní koupelnou a terasou o výměře 3 m2 a dalšími 2 ložnicemi se společnou koupelnou. Ložnice mají úložné prostory ve formě vestavěných skříní na míru. Další úložné prostory se nachází i v hale bytu, kde naleznete i denní toaletu a elegantně řešenou prádelnu.

Obývací místnost s jídelním prostorem a kuchyňským koutem o velikosti 49 m2 je orientována na jih a je z ní výstup na terasu o výměře 10 m2. Všechny obytné místnosti jsou vybaveny klimatizací, rekuperací vzduchu, podlahovým vytápěním, třívrstvými okny, stínícími roletami na jižní straně bytu, dále masivními podlahami nebo velkoformátovými obklady.

K bytu náleží 2 prostorná parkovací místa v garážích rezidence a sklep o výměře 5,9 m2. Obyvatelé rezidence mohou také využívat služeb recepce. 

Měsíční poplatky za služby se platí zvlášť, energie se převádí na nájemce. Byt je k připraven k nastěhování 1. 4. 2024.

Rezidence Churchill je moderní rezidence na pomezí Vinohrad a Žižkova, a je ideálním místem pro aktivní život v centru města. Díky podchodu pod hlavním nádražím dojdete pohodlně do centra města, pro odpočinek zase můžete využít nedaleké Riegrovy sady a o víkendu vyrazit na oblíbené farmářské trhy na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Pár minut chůze od rezidence se nacházejí zastávky tramvají i metra a díky nájezdu na Wilsonovu ulici se autem dostanete pohodlně kdekoliv po Praze.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 2.