Prodej bytu 3+kk, Mallorca, Španělsko, 221 m2

Mallorca, Španělsko

46 806 900 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaMallorca, Španělsko
IDN6813
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná221 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji dva luxusní apartmány o celkové ploše 221 m2, v oblíbeném resortu v Magaluf, na španělském ostrově Mallorca. Apartmány jsou součástí rozlehlého komplexu, k němuž náleží několik bazénů a přímý přístup na pláž. Jednotky se prodávají jako celek a představují výhodnou investici v případě jejich pronájmu.

Větší 3+kk apartmán tvoří prostorný otevřený obývací pokoj s jídelním koutem a plně vybavenou kuchyní a balkonem o rozloze 15 m2, ze kterého si můžete vychutnat výhled na vlny Středozemního moře. Apartmán má dvě prostorné ložnice s vlastními koupelnami, přičemž jedna z nich je vybavena i saunou. Klimatizace je zde samozřejmosti. K apartmánům náleží také parkovací místo v podzemní garáži.

Menší sousedící 2+kk apartmán, který je zahrnut v ceně, se skládá z ložnice, koupelny a plně vybavené kuchyně s obývacím prostorem, který vede na menší balkon o rozloze 8 m2. Bydlení je také plně klimatizované.

Oba apartmány jsou orientovány na jih a mají výhled na moře. Majitelé mají soukromý přístup na pláž a mohou využívat výhodných slev v přilehlé restauraci a baru.

V těsné blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost - obchody, posilovnu, paddle kurt, fotbalové hřiště, minigolf a mnoho dalších atrakcí.

Magaluf je vysoce navštěvovanou části ostrova díky jeho bohatému nočnímu životu a plážím se širokým výběrem barů a restaurací. Nedaleko se nachází také vyhlášený Nikki beach club a spousta dalších míst stvořených pro zábavu. Komplex je vzdálen jen 30 minut jízdy autem od letiště.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.