Prodej bytu 6+kk, Černošice, Libušina, 224 m2

Libušina, Černošice

14 900 000 Kč
/za nemovitost
zajímavá cena cca 66tis.Kč/m2 vnitřní vytápěné plochy
Hypotéka od 71 009 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLibušina, Černošice
ID03465
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná255 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha224 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Origo partneři v Černošicích

Úklidové služby

Popis

Gaudí Černošice nabízí výjimečné bydlení - dispozičně 6 + 1 + jídelna, s velkou terasou, zahradou a velkou garáží v ceněné prvorepublikové vilové zástavbě Horka v Černošicích.
Z některých oken a terasy je nádherný panoramatický výhled na Černošice a do okolní krajiny – směr lesy Tichého údolí, na Cukrák a řeku…., okna ložnic jsou orientována do zeleně zahrady.
Nabízený atypický objekt se nachází v terasovité převážně železobetonové stavbě v jižním svahu, kolaudováno jako RD s číslem popisným, samostatný vstup, lze přirovnat k zvláštnímu řadovému domu s terasou a zahradou, případně lze objekt vnímat jako velkorysý velký moderní byt.
Část prostor lze využít k podnikání - např. kancelář.
Vnitřní vytápěná podlahová plocha je 224m2 s východem na velkou terasu 101m2, k domu přiléhá vlastní zahrada 248m2, přístup k bytu po schodišti přes zeleň.
U ulice Libušina k dispozici jedna velká řadová GARÁŽ 29m2, samostatně v KN zapsaná, je součástí prodeje. V prostorné garáži jsou regály, elektřina, zabezpečovací zařízení, třífázová zásuvka pro nabíjení elektroauta.
Dispozice – obývací pokoj 65 m2 s velkým francouzským výhledovým oknem a výstupem na terasu, kuchyň (velká kuchyňská linka a spotřebiče) 13m2, pokoj 25m2, pokoj 17m2 s vestavěnou skříní, pokoj 22m2, pokoj 13m2, pokoj 14m2, centrální hala chodba 29m2 s vestavěnou skříní, koupelna 11m2 (vana, sprcha), prádelna se sprchovým koutem 7,5m2, samostatné WC 2,5m2, zádveří a technické zázemí 5m2 - to vše 224m2. Z obýváku a haly východ na terasu 101m2 s markýzou. Před vstupními dveřmi vlastní zahrada 248m2 – do které případně lze udělat východ francouzským oknem ze dvou pokojů. Na zahradě lze mít příjemné posezení, skládací bazén, případně něco pěstovat – v současné době je zahrada převážně travnatá.
IS – elektřina 3x 32A, vodovod, kanalizace spádová, plyn zaveden. Zabezpečovací zařízení.
Vytápění elektrokotlem, záložní kotel na plyn, ohřev TUV el. bojlerem – v obývacím pokoji, koupelně prádelně a centrální hale je vytápění podlahové. Ložnice a kuchyň mají radiátory.
PENB v přípravě. Roční spotřeba elektřiny cca 10,4MGh - za vytápění, ohřev TUV a provoz celé domácnosti.

Od domu najdeme nedaleko vstupy do lesa, hranice CHKO Český kras, nádherné přírodní prostředí.
V docházkové vzdálenosti se nachází zastávka vlaku směr Praha, odtud 15min. na metro B Smíchovské nádraží a cca 23min. na metro C Hlavní nádraží.

Černošice patří mezi nejlepší adresy pro bydlení v ČR, leží na hranici hlavního města Prahy, poskytují kvalitní kompletní občanskou vybavenost.
Nemovitosti jsou k dispozici hned po zaplacení, na LV neváznou žádné právní vady.

CENA jen cca 66tis.Kč/m2 VNITŘNÍ VYTÁPĚNÉ PLOCHY - v celkové ceně je navíc zdarma zahrnuta i terasa 100m2, zahrádka a velká garáž.

Bližší informace u realitní specialistky pro Černošice a okolí Ing. Romany Moravcové na tel. 777 777 906

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 6+kk v Černošicích.