Prodej pozemku pro bydlení, Mělčany, 3400 m2

Mělčany

Prodáno
4 200 000 Kč
/za nemovitost
Cena vč. provize a vč. právního servisu
Hypotéka od 20 016 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

StavProdáno
AdresaMělčany
ID130041JK
Plocha užitná3400 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy660 m2
Plocha nemovitosti3400 m2
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD, Autobus

Origo partneři v Mělčanech

Popis

Plánujete bydlení kousek od Brna a zároveň chcete být v těsné v blízkosti přírody? Sníte o vlastní zahradě s možností vysadit si řadu ovocných stromů? Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme tuto příležitost.
V Mělčanech u Brna čeká, možná právě na Vás, stavební pozemek o rozloze 660 m2. Na pozemku se nachází v současnosti starší řadový rodinný dům, který je možné kompletně zbourat. Na dům je schválený demoliční výměr. Na tento stavební pozemek navazuje zahrada o výměře 661 m2 a také další pozemky vedené jako orná půda s výměrou 2 079 m2, na kterých jsou v současné době ovocné stromy a další dřeviny. Celková rozloha prodávaných pozemků je 3 400 m2.
Pozemek je situován v klidné části obce. Jeho šířka cca 17,5 m nabízí dostatečný prostor pro realizaci vašeho vysněného domova. Mezi pozemkem a obecní komunikací je příjezdová cesta s možností parkování přímo u vašeho domu. Dům je napojený na elektřinu, plyn a vodu. Kanalizace je svedena do septiku, je možné ji napojit před domem na veřejnou kanalizaci.
Stavební pozemek je orientován na jihozápad, takže si budete moci nejen na zahradě, ale i v domě užívat dostatek světla.
Obec Mělčany se nachází pouhých 14 km jižně od nejbližší hranice města Brna a přibližně 9 km od Rajhradu. Obcí protéká potok Šatava. Najdete zde také mateřskou školku, dětská hřiště, obchod i pohostinství. Do základní školy dojíždějí děti do sousedních Dolních Kounic (3 km).
Chcete se přijet podívat a projít se po celém pozemku? Zavolejte a domluvíme se na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mělčanech.